Iya korang. Actually anak2 kita ni jadi too dependant dekat gajet sebab kita tak pandai cari buku yang fun learning untuk dorang. Sebab tu lah anak dah terbiasa cari gajet untuk entertainment masa bosan.


Padahal kita tak perasan, sebenarnya ada buku yang best untuk anak kita. Dorang boleh play games, boleh explore adventure, dan discover macam-macam soalan untuk dorang belajar.


Sebab tu korang mummy daddy ni kena dapatkan siri buku TEROKA SAINS. Banyak sangat ilmu sains yang best, sesuai untuk aktiviti bonding mummy daddy dengan anak tau.


Ada 4 siri buku TEROKA SAINS, setiap 1 cover topik pelik tapi menarik sampai parents pun terjebak baca sekali 😂😂


💡TEROKA SAINS SIRI 1 : Meneroka Keajaiban Alam Ciptaan Tuhan.
💡TEROKA SAINS SIRI 2 : Fakta Pelik, Unik dan Kelakar Haiwan.
💡TEROKA SAINS SIRI 3 : Uniknya Awak
💡TEROKA SAINS SIRI 4 : Rindunya Nak Travel


Menarik kan tajuk siri buku TEROKA SAINS ni? Sampaikan parents cakap sedar tak sedar parents sendiri dah baca sampai last page 😂


Nak beli senang je. Korang terus shop online dekat website terokasains.com. Setiap siri cuma RM35 je. Berbaloi sangat untuk pupuk minat belajar anak kita 👍👍👍

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here